Sunday 23 November 2014

My winter wishes

Untitled #2
Jaká jsou má přání, když přichází zima? S obměnou šatníku souvisí koupení si nového svetru, a to pořádně teplého a huňatého, abych i v těch nejchladnějších dnech nezmrzla. Svetrů není ve skříni nikdy dost a celkem rychle se obnosí. Teda alespoň ty moje. I když si koupím kvalitní, tak se nevyhnu žmolkům, které se na něm po několika nošení utvoří.

Obal na iphone sháním už nějakou tu dobu, pořád chodím s takovým "provizorním". A kdyby byl zlatý a třpytivý, to bych měla radost! Ale hlavně nějaký pořádný, aby vydržel a uchránil mobil před případnými pády.

Perníčky. Na jejich pečení ( i jezení samozřejmě!!) se už moc těším. Snad to vyjde a začneme s mamkou už další víkend! Moc bych si přála vykrajovátko ve tvaru pana Perníčka ze Shreka. Je prostě roztomilé! Jo a také se chystám upéct perníkovou chaloupku, tak snad se mi to povede!

Ano, poslední dobou jsem nějak ujetá na zlatou barvu. Zlatých šperků zatím moc nemám, proto bych tedy chtěla svou sbírku o nějaké ty kousky rozšířit! Hlavně o náramky!

A na závěr to nejoblíbenější a nejlepší. Svíčky. Těch bych mohla mít hromadu a zapalovat si je každý večer. A s vanilkovou (nebo perníčkovou vůní), prosím!!

A co vy? Jaká jsou vaše zimní přání?



4 comments:

  1. svetrík a náhrdelník sú krásne

    pozývam ťa na moju giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. ten bílý svetr je krásný:)!

    ReplyDelete
  3. ten sveter jr krasny uplne zimny! Moje priania su najst si nejaky pekny kabatik asi :) ten by ma teraz potesil :)

    Posledne dni giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    ReplyDelete